Stpremium

Ismerj meg minket

Rólunk

Az ST Prémium projekt: Bögöthy Gábor vagyok, mérnök-kutató a családi vállalkozásunkban. Családi vállalkozásaink a csatlakozásom előtt már több tíz éve foglalkoztak fémszerkezet gyártással, ipari csarnokok építésével, építőiparban előforduló különböző anyagok, termékek forgalmazásával.

Mindig is érdekeltek az innovációk, fejlesztések, leginkább az építőipari szegmensben, így mindig is megvolt a lelkesedésem az új technológiák, kutatások-fejlesztések, innovációk iránt. Én 2017-ben mérnökként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. 2020-as év végén csatlakoztam szüleim cégéhez azzal a kitűzött céllal, hogy belevigyem a saját, modernkori szemléletem, gondolkodásom és az új technológiák, kutatások-fejlesztések iránti lelkesedésem, mellyel egy új szintre léphet a családi vállalkozásunk.

 

ST Prémium Rólunk 2

Régóta körvonalazódott bennem egy olyan garázs megálmodása, ami amellett, hogy természetesen ellátja a legmagasabb szinten egy garázs alapvető funkcióját, a kert vagy udvar sajátos ék-köve lehet az impozáns és egyedi megjelenésének köszönhetően. A kezdetekben kellő gondossággal körbejártuk a külföldi példákat, alkalmazott technológiákat, így a kifejlesztett ST Prémium Garázs nemzetközi szinten is megfelel a modernkori elvárásoknak.

80 mm vastag szendvicspanelből készült kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus megjelenésű garázsaink teljesen egyénre és a majdani környezetére szabhatóak.Garázsaink már alapfelszereltséggel is nagyon mutatósak, viszont rengeteg extra kiegészítő választható hozzá, ami még egyedibbé és praktikusabbá teszi a megrendelő mindennapjait.

ST Prémium

Scroll to Top